MEET THE CREW

MICHAEL

'Michael' is wellicht de tamste alpaca die je ooit hebt gezien. Hij staat altijd open voor knuffels en zoentje, ook is hij de baas van de groep.. Hij is ook onze eerste alpaca die we hebben aangeschaft en leefde de eerste weken in huis. Soms ging hij mee in stad een terrasje gaan doen. Wandelen met Michael is een genot, maar als hij wil grazen dan zal hij grazen. Hij bepaald of de groep verder mag :)

CHEWBACCA alias CHEWIE

'Chewie' is de speelvogel van allen.  Op de wandelingen weet je nooit wat hij zal doen.  Soms springt hij een meter in de lucht of legt hij zich op de grond om te rollebollen.  Hij denkt altijd de baas te zijn tot 'Michael' hem terug op zijn plaats zet. We noemen hem Chewbacca omdat hij dezelfde geluiden maakt zoals het personage uit de Starwars film.  Soms kan Chewie minuten lang voor zich uit staren als een standbeeld.

SNOW

'Snow' is de wildste van allen.  Soms wilt hij tijdens de wandeling een sprintje doen maar dan moet je zeker zijn dat je hem altijd goed vast hebt.  Salade is zijn lievelingsgerecht.  Snow is de enigste van zijn familie waarvan de vacht wit is.  Hij maakt graag rare sprongetjes.

LOLA

'Lola' is ons enigste vrouwtje in de groep.  Ze is zeer elegant en houdt van fotoshoots.  Eens in positie, blijft ze staan voor minuten. Ze is ook de gemakkelijkste wandelaar.  Anders dan de mannetjes is haar vacht kortharig.  We denken dat ze momenteel drachtig is.  Alpacakorrels zijn haar favoriete gerecht.

BLUE

'Blue' heeft zoals de naam het zegt, helderblauwe ogen. Hij is de jongste van de crew en moet nog vechten voor zijn plaats.  Soms krijgt hij een duw van 'Snow' of 'Lola' maar dan maakt hij hen duidelijk dat ook hij zijn mannetje kan staan.  Blue sliep net zoals Michael ook soms binnenshuis.  Een echte cutie!

JOLIENTJE

'Jolientje' houdt er nog altijd van om uit de papfles te trekken.  Als je haar roept dan komt ze vanzelf.  Dit laatkomertje is onze oogappel en heeft een zeer hoog knuffelgehalte.  Hier zie je haar met haar leesbrilletje...

ROMEO & JULIA

Romeo was de eerste inwoner bij ons thuis.  Hij houdt van televisie kijken en tikte op de achterdeur als hij naar buiten wou. Romeo loopt soms los in de tuin en gaat dan weer uit zichzelf naar zijn hok in het varkenspark. Julia werd gered uit een brand en werd door ons geadopteerd.  Deze 160kg wegende dame is zeer tam en maakt dinosaurusgeluiden als je haar aait.  Je hoort ze al van ver snurken. 

JACK & ROSE

Ook deze 2 wallaby's hebben we geadopteerd.  Het liefst liggen ze op hun eigen klein aangelegd strandje.  Soms kun je hen aaien.  We laten de bezoekers toe om tot bij hun afdeling te gaan.  Let op! Ze zijn razendsnel en springen soms 4 meter ver.  Hun beste vrienden zijn de geitjes maar als het eten er aankomt kunnen ze wel eens ruzie maken.

SKIPPY

Het heeft lang geduurd maar eigenlijk is hij uit de buidel.  Hij heeft het alvast naar zijn zin bij de Duckies.

 

THELMA, LOUISE, SALT, PEPPA, WONDER

Onze geitjes zijn super tam en kunnen naar hartenlust geaaid worden. Als er wandelingen zijn dan wachten we ze om te voeren tot na de rit. Met de bedoeling om de kinderen eens kans te geven om ze zelf te voederen. 

DE KIPPEN

Onze knotsgekke kippen komen op afroep.  Te gek om te zien.  Kinderen kunnen eieren rapen.

Samen met de wallaby's en de geitjes hebben ze het hier erg naar hun zin.

DE EGELTJES

Als je geluk hebt dan kun je soms een egeltje zien.  Dit jaar hadden we 4 baby's.  Meestal komen ze uit in de vroege ochtend.